Untitled
16 feb 2018
week 244: 9 t/m 15 februari

Op 9 februari stond Laura, die iedere morgen zegt dat ze zich niet zelf aan kan kleden, om 05:00 uur naast mijn bed, compleet met maillot, longsleeve en lieveheersbeestjesjurk aan… Ze was helemaal klaar voor het carnavalsfeest op school. Omdat ze van mij nog niet mocht opstaan, is ze in haar carnavalsoutfit toch nog een paar uur in bed gaan liggen. Mark, Bas en ik en oma Van Aerle zijn naar de optocht gaan kijken, waar Laura met haar klas mee liep. De rest van de ochtend heeft ze spelletjes gedaan en flink gehost en gedanst. Toen ze weer thuis was, mocht Bas haar vertellen dat we naar de Efteling zouden gaan; wat was ze blij! We hadden een appartement in het Landhuys. Daar hebben we wat gegeten en daarna zijn we naar Klaas Vaak geweest, die een verhaaltje vertelde voor het slapen-gaan.
Op 10 februari waren Bas en Laura al vroeg wakker. Ze stonden rond 04:00 uur al aangekleed aan ons bed. Ze hebben nog tot 06:00 uur geslapen en daarna hebben ze iedere 5 minuten geroepen of ze nog lang moesten wachten… Na het ontbijt zijn we met het treintje naar de Efteling gegaan. Het was lekker rustig en we hebben heel veel attracties gehad. Laura vond “Joris en de draak” toch wel heel eng. Ze is er één keer in geweest, maar daarna wilde ze niet meer. We hebben in een restaurant op het park gegeten, al hebben Bas en Laura nauwelijks wat gehad. We zijn weer bij Klaas Vaak geweest en daarna zijn Bas en Laura lekker gaan slapen.
Ook op 11 februari waren Bas en Laura weer vroeg wakker. We hadden mijn telefoon op hun kamer gelegd en gezegd dat ze pas op mochten staan als het alarm afging, maar vanaf 06:00 uur bleven ze roepen of het nog lang duurde voordat het alarm af zou gaan… Ook vandaag was het lekker rustig op het park en hebben we heel veel attracties gehad. We zijn bij het Pannenkoekenrestaurant geweest, maar Bas en Laura hebben weer bijna niet gegeten. Omdat Laura zich niet lekker voelde, zijn we na het eten naar het appartement gegaan. Ze heeft flink overgegeven. Daarna voelde ze zich gelukkig weer wat beter en wilde ze toch graag naar Klaas Vaak.
Op 12 februari mochten we ook niet langer dan 06:00 uur slapen van Bas en Laura… We hebben de spullen ingepakt en zijn daarna weer naar de Efteling gegaan. Het was drukker dan zaterdag en zondag, maar ook vandaag hebben we veel kunnen doen en hebben we nog een mooie Efteling-dag gehad! Gelukkig voelde Laura zich weer goed; ze heeft zelfs 3 x achter elkaar in de zweefmolen gezeten…
We zijn op 13 februari bij Lieke, Julian en Sophie op bezoek geweest. Laura en Sophie hebben heel fijn samen gespeeld.
Op 14 februari zijn we naar Coppelmans geweest met de step en de loopfiets. Thuis hebben Bas en Laura heel fijn gespeeld; ze hebben met de Duplo en de Playmobil de Efteling nagebouwd. ’s Middags zijn we gezellig bij tante Maartje en oom Tom op bezoek geweest, die vandaag 12 jaar getrouwd waren. Samen met Eline hebben ze fijn gespeeld. Laura had een mooie tekening gemaakt van Muis!
We zijn op 15 februari bij Ellen geweest om Bas zijn haar te laten knippen. Thuis hebben Bas en Laura weer druk de Efteling nagebouwd/nagespeeld met de Duplo en Playmobil. ’s Avonds zijn we met opa en oma Van Mierlo, oom Anton, tante Monique, Esther en Lars gaan eten in Aarle-Rixtel. Het was gezellig!
Laura vroeg aan mij: "Mam, weet je hoe je pasta schrijft?" Ik zei: "Nee, jij wel?" Zegt ze: "Ja, s-t-r-oo-p!" :-)








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative